Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 27.11.2014

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΟΜ. Υ. Λ. Ε )
________________________________________
Οδ. Ανδρούτσου 1 & Κανάρη, 18648-Δραπετσώνα, 
Τηλ.: 210-4630446, Fax : 210-4614655
E-mail : omyle@olp.gr, website : www.omyle.gr

Πειραιάς 24.11.2014               
                 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ελληνική κοινωνία, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι ζούμε έναν παρατεταμένο εφιάλτη.

Η συνεχής λιτότητα, η υπερφορολόγηση, η επί σειρά ετών ύφεση, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και η πελώρια ανεργία έχουν οδηγήσει τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση και κυρίως έχουν στερήσει από τους πολίτες την ελπίδα για ανάκαμψη και προοπτική.

Ο Προϋπολογισμός του 2015 που κατατέθηκε στη Βουλή κινείται στην ίδια αδιέξοδη και βασανιστική πολιτική που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Την ίδια ώρα Κυβέρνηση και Τρόϊκα συζητούν νέες περικοπές σε συντάξεις, απελευθέρωση απολύσεων και φίμωση των συνδικάτων.

Ως εργαζόμενοι στα Λιμάνια, εκτός από την γενικότερη πολιτική, βρισκόμαστε μπροστά στην επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα των Λιμανιών.

Εδώ και ενάμιση χρόνο δίνουμε έναν αγώνα σε πολιτικό, κοινωνικό, νομικό και κινηματικό επίπεδο για να μην περάσουν τα σχέδια της Κυβέρνησης.

Η πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και δίνει την ευκαιρία να συνδέσουμε τον αγώνα των Λιμανιών με τον αγώνα όλων των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων για την ανατροπή αυτής της αδιέξοδης και καταστροφικής πολιτικής.

Καλούμε τους εργαζόμενους στα Λιμάνια να δώσουν δυναμικό παρόν στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 27.11.2014 καθώς και στα αγωνιστικά συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΛΠ θα συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΘΗΝΑΣ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΩΡΑ 11 πμ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ